Role Model bevrijdt en ontroert.

Binnen een paar minuten ben je hun wereld ingezogen en kun je alleen nog maar met dat warme intense gevoel dat bij schoonheid ervaren hoort naar ze kijken.

Ze bezingen wie ze zijn met hun eigen, volgens normen van anderen, onvolkomenheden. En met het uitspreken daarvan gooien ze die oordelen krachtig van zich af, rechten ze hun rug en zeggen tintelende ogen: Vergeet dit nooit: wees onbeschaamd jezelf.

(...)
Mens wat ben je prachtig. Vrouw wat ben je sterk.

(...)
Misschien wel het allermooiste van de voorstelling is dat kracht en kwetsbaarheid om elkaar heen dansen en elkaar voortstuwen en dat daarin alles een eigen plek krijgt.

(...)
Het is een voorstelling die naar internationale podia moet en naar scholen. Die onder de aandacht moet worden gebracht met de titel: Neem je kind onder je arm en ga dit zien. [...] Naar scholen omdat de boodschap zo krachtig is: je mag jezelf zijn en je mag op je eigen volume praten.

(...)
Nicole Beutler doet het weer. De wereld is sinds vandaag weer een stukje mooier, het bestaan lichter en de vreugde groter.

(...)
Diepe buiging voor Anne Fay Kops, Debbie Ruijter, Deschny Rogers, Djinti Sullivan, Lucinda Wessels en Tamara Robledo Oud die in het delen van hun kwetsbare zelf ongekende kracht uitdelen. Om niet meer te vergeten en ga dit vooral en echt zien!

Lees meer >> 

uit: Musicalnieuws, door Elise Kant
23 februari 2018