actuele projecten

Onze projecten worden gedreven vanuit het verlangen naar een betere samenleving. Nicole Beutler nodigt met al haar activiteiten uit tot een kritische reflectie op het menselijk bestaan. Naast het maken van voorstellingen, organiseren we regelmatig activiteiten die dieper ingaan op thema's die ons bezighouden, in de vorm van lezingen, summer schools of research-presentaties.

De komende jaren werken we rond het thema 'Rituals of Transformation, towards a new humanity'. Samen met ons publiek en bewoners van de stad, gaan we op verschillende manieren op zoek naar hoe we ons verhouden tot de klimaatcrisis. Hoe kunnen we omgaan met de dreiging, de verandering en het verlies dat daarmee gepaard zal gaan?

Nicole Beutler Projects spant zich in voor een gezond, bloeiend en divers ecosysteem voor vernieuwende dans, performance en mime. We produceren het werk van nieuwe makers en organiseren activiteiten voor de Amsterdamse scene in samenwerking met de partners van GREENHOUSE

Nicole is een veelgevraagd mentor en coach. In samenwerking met de academies organiseren we regelmatig masterclasses en workshops voor theater- en dansstudenten. 

Toon alle projecten

ATMEN- Impact Programma

TOEKOMST DROMEN

Samen met diverse schouwburgen in Nederland presenteert Nicole Beutler een impact programma met lezingen, gesprekken en ontmoetingen waarin we dieper ingaan op onze relatie en positie tot de planeet.

Lees meer

CLOSE TO HARMONY - KING SISTERS

COPRODUCTIE met Nicole Beutler Projects

Zo nauw als deze drie zussen met elkaar verbonden zijn, zo eigenzinnig zijn ze ook.

In een poging samen te komen, wordt de afstand voelbaar. Hoe dichtbij is te dichtbij?  

Lees meer

PULSE!

TILL BRÖNNER ONTMOET DANS

PULSE!

A dance concert by Nicole Beutler & Till Brönner produced by Schauspielhaus Bochum. Première June 7, 2024.

Lees meer

OVER HOOP - Collectief Walden

COPRODUCTIE met Nicole Beutler Projects

OVER HOOP door Collectief Walden (een al jaren bekende aanwezigheid op Oerol), is een theaterlezing over hoop in een eindtijd. Een korte en krachtige lezingvoorstelling die de toeschouwers meeneemt op een introspectieve reis.

Lees meer