La Traviatia, 2022

Zangers gezocht voor spectaculaire strandopera

16 juni 2023 op het Scheveninger strand

Meezingen in een echte opera?

Festival Classique brengt in samenwerking met Nicole Beutler Projects, Kalpanarts en Stichting Molto een meeslepende voorstelling naar het Scheveningse strand: Strandopera Orphée et Eurydice van Gluck. Voor deze strandopera worden zangers gezocht voor het koor. Ongeacht afkomst, leeftijd of gender, iedereen die van zingen houdt kan zich opgeven. 

De twee uitvoeringen vinden plaats op vrijdag 16 juni. De repetities vinden plaats op voornamelijk de maandagavond op een nader te bepalen locatie in Den Haag. Op 27 maart 2023 starten de repetities met een kick-off. Onder de bezielende leiding van Rick Schoonbeek, pianiste Andrea Vasi en choreografe Kalpana Raghuraman van Kalpanarts, wordt niet alleen gewerkt aan muzikale aspecten maar ook aan beweging. Bekijk hier alle repetitiedata. 

Deelname aan dit project kost €110,-. In dit bedrag zijn bladmuziek, ingezongen mp3 oefenpartijen en koffie en thee bij de repetities en uitvoeringen inbegrepen. Je deelname is pas definitief als de betaling is voldaan.

Meer informatie vind je HIER.

Aanmelden kan tot uiterlijk 27 maart 2023. 

Klik HIER om aan te melden. 

Voor vragen kunt u mailen naar KoorFestivalClassique@outlook.com