Projecten

Onze projecten worden gedreven vanuit het verlangen naar een betere samenleving. Nicole Beutler nodigt met al haar activiteiten uit tot een kritische reflectie op het menselijk bestaan. Naast het maken van voorstellingen, organiseren we regelmatig activiteiten die dieper ingaan op thema's die ons bezighouden, in de vorm van lezingen, summer schools of research-presentaties.

De komende jaren werken we rond het thema 'Rituals of Transformation, towards a new humanity'. Samen met ons publiek en bewoners van de stad, gaan we op verschillende manieren op zoek naar hoe we ons verhouden tot de klimaatcrisis. Hoe kunnen we omgaan met de dreiging, de verandering en het verlies dat daarmee gepaard zal gaan?

Nicole Beutler Projects spant zich in voor een gezond, bloeiend en divers ecosysteem voor vernieuwende dans, performance en mime. We produceren het werk van nieuwe makers en organiseren activiteiten voor de Amsterdamse scene in samenwerking met de partners van GREENHOUSE

Nicole is een veelgevraagd mentor en coach. In samenwerking met de academies organiseren we regelmatig masterclasses en workshops voor theater- en dansstudenten. 

Toon alle projecten

COME TOGETHER (8)

A three day performance gathering with artists from Amsterdam

19/20/21 January 2023 in Frascati Theater Amsterdam

Lees meer

De Stad Danst

A GREEN HOMMAGE

De Stad Danst: een manifestatie in de buitenlucht waarmee we een ode brengen aan de bomen, de dieren en de wind.

Vliegenbos, Over Het Ij Festival, Juli 2022

Lees meer